Promaxx - "De suspension specialist"

Menu

Over ons

Promaxx is een webshop gericht op auto tuning en auto vervangingsdelen. Wij zijn in 2007 begonnen met het doel om een webshop te creëren waarop de consument snel en makkelijk al zijn gewenste auto producten kan kopen. Dit met een snelle bezorging en vooral goede service.

Promaxx is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het onderstel van de auto. Hierdoor hebben we in de praktijk veel ervaring opgedaan over problemen die hierbij voorkomen. Daardoor kunnen wij je ook goed helpen bij vragen die je hierover hebt.

Wij staan voor klanttevredenheid en het makkelijk kunnen voldoen aan de behoeften van de klant. Om dit te realiseren reageren wij tijdens kantooruren altijd binnen 30 minuten op de mail. Ook verzamelen wij gegevens waarop wij kunnen zien hoe de klant onze webshop doorloopt. Aan de hand van deze informatie kunnen we het gemak van de webshop verbeteren.

Wij zijn gevestigd in Almelo en Venlo. Hier verwerken wij jouw orders, behandelen we jouw vragen en hebben wij de voorraad. Hier kun je altijd terecht voor vragen en advies.