Promaxx - "De suspension specialist"

Menu

Garantie en Retourneren

Ben je niet tevreden over het product? Dat kan altijd gebeuren. Je hebt te allen tijde 14 dagen om het product terug te sturen. Graag horen we waarom je het product wilt retourneren en wat wij de volgende keer beter kunnen doen. Verpak het product goed, voeg een retourformulier bij en vermeld ons adres op de doos.  

Retourkosten
De retourkosten zijn voor eigen rekening.  We willen je graag adviseren om het verzendbewijs goed te bewaren tot het geld terug gestort is. 

Retourformulier
Om het retourneren zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een retourformulier opgesteld. In dit formulier meld je al jouw gegevens en de gegevens van de bestelling. Daarnaast kun je aangeven waarom jouw bestelling terug gestuurd word en of je je geld terug wilt of dat wij je een nieuw product op mogen sturen. Ook horen we het graag als je klachten hebt over het product of de service van ons. Dit kan ook op het formulier vermeld worden, zodat we je de volgende keer nog beter van dienst kunnen zijn. We willen je dan ook vragen om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen en mee te sturen in de retourzending.

Geld terug
Wanneer wij je retourzending ontvangen hebben zullen we hier direct mee aan de slag gaan. We controleren de producten en als alles klopt zul je je geld binnen 10 werkdagen op jouw rekening ontvangen. Let op, we controleren de producten eerst op een aantal punten. Dit is bijvoorbeeld schade, retour inclusief verpakking etc. Na goedkeuring zullen we het verder verwerken

Ruilen
Indien je hebt aangegeven je retourzending om te willen ruilen voor een ander product zullen we dit product opnieuw naar je opsturen. Als het product niet overeenkwam met het vorige bedrag zullen we bij een lager bedrag geld terugstorten. Wanneer het bestelbedrag hoger was dan de vorige bestelling sturen we je een factuur via de mail.  

Garantie
Via jouw Promaxx account kun je altijd jouw aankoopbon vinden. Dit is direct jouw garantiebewijs. Op al onze producten zit standaard fabrieksgarantie. Daarnaast leveren wij op onze eigen lijn verlagingsveren met 5 jaar garantie. Dus is er iets mis aan jouw product waar je zelf niets aan hebt kunnen doen? Neem gerust contact met ons op! Dan helpen we je graag verder.

We hopen dat je zo genoeg informatie hebt over het retourzenden van een bestelling. Bij overige vragen kun je altijd contact opnemen met ons.