Promaxx - "De suspension specialist"

Menu

Betalen

Wanneer je je bestelling wilt plaatsen heb je verschillende opties om de betaling te volbrengen. Je kunt kiezen tussen de volgende opties:

 

iDeal
Heb je de mogelijkheid tot internetbankieren bij jouw bank? Dan is dit de meest gebruikelijke en een zeer betrouwbare manier van online betalen. Jouw betaling is in slecht een paar stappen gedaan:1. Je kiest iDeal als betaalmethode.2. Je selecteert jouw bank.3. Je komt direct in het internetbankieren van jouw bank. Hier log je in op de voor jouw bekende manier.4. De gegevens van jouw betaling worden automatisch ingevuld. Deze betaling keur je goed.5. Jouw bank toont direct een bevestiging van de betaling.6. Je keert terug naar onze website; de bestelling en betaling is geslaagd. 

Paypal
Heb jij jouw eigen Paypal account? Dan kun je ook gebruikmaken van deze betaalwijze. Dit is een makkelijke betaalwijze, omdat je hier alleen maar jouw e-mailadres en wachtwoord in hoeft te vullen. Op deze manier heb je veilig en makkelijk betaald. Het bedrag word automatisch afgeschreven van jouw creditcard, banksaldo of paypalsaldo. Paypal zorgt voor veiligheid van jouw geld. Je kunt altijd het aankoopbedrag en de verzendkosten terugvragen.

Afterpay - Riverty
Afterpay / Riverty is een methode om achteraf te betalen. Op deze manier kun je eerst het product thuis ontvangen en kijken of het aan je wensen voldoet. Wanneer je besluit om het product te houden kun je het bedrag dus later betalen. De uitleg van Afterpay / Riverty hierbij luid als volgt: AfterPay / Riverty– Digitale Factuur (Nederland) AfterPay / Riverty voert voor www.promaxx.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay / Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.promaxx.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay / Riverty. Bent u al bekend bij AfterPay / Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 1500. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay / Riverty een gegevenscontrole uit. AfterPay / Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay / Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel vande AfterPay / Riverty website.

 

Visa/Mastercard
Wanneer je kiest om met je creditcard te betalen vul je jouw creditcard gegevens in bij het afrekenen. Op deze manier kun je jouw aankoop al doen wanneer je het geld nog niet op je rekening hebt staan. Zo kun je nog even sparen voor de aankoop en deze later te betalen. Ook kun je gebruikmaken van de service van Visa/Mastercard, zoals 180 verzekering op jouw aankoop.

Mistercash
Mistercash is een betaalsysteem in België. Het word vergeleken met het iDeal systeem zoals we dat in Nederland kennen. Als je dus vanuit België een bestelling wilt plaatsen kun je kiezen voor Mistercash. Voordelen van dit systeem zijn dat het makkelijk, snel en vooral veilig en betrouwbaar is. Wel moet je bij je bank een account voor mistercash hebben aangevraagd. Indien je dit niet hebt gedaan bezit je niet over een kaart met pincode waarmee je de betaling kunt afronden. 

Overboekingen 
Wanneer je wel vast je bestelling wilt plaatsen, maar liever later wilt betalen kun je kiezen voor overboeken. Hierbij heb je nog even de mogelijkheid om voor je bestelling te sparen. Let op! Jouw bestelling word pas verzonden op het moment dat je hebt betaald. Je hebt dus zelf in de hand wanneer je product word verzonden en wanneer je betaald. Het bestelbedrag zul je over moeten maken naar rekeningnummer NL54 RABO 0161 8642 44. t.a.v. Promaxx (Bic: RABONL2U).

Afhalen
Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om het product te komen ophalen. Je kunt dan het best met ons contact opnemen om een afspraak te maken wanneer je komt. Zo zal het niet gebeuren dat je voor een dichte deur komt te staan. Wanneer je langs komt kun je het product even rustig bekijken met een kopje koffie en op dat moment beslissen of je het product koopt of niet. Je zult dan wel contant moeten betalen. Om een afspraak met ons te maken zijn wij op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 per mail bereikbaar, hier reageren wij tijdens kantooruren altijd binnen 30 minuten op. 
Afhalen is momenteel mogelijk in Venlo